تبلیغات در گوگل (پرداخت به ازای کلیک) و شبکههای اجتماعی نیز میتواند به جذب ترافیک هدفمند کمک کند.
در ادامه ویژگی هایی که یک قالب سایت فروشگاهی حرفه ای باید داشته باشیم را مورد بررسی قرار می دهیم:
برای ایجاد محصولات مجازی در سایت فروشگاهی مانند محصولات ساده و دانلودی عمل کنید؛ از قسمت پیشخوان > محصولات میتوانید نوع آن را مشخص کنید و برای آن سایر تنظیمات را مانند سایر محصولات انجام دهید.
در این جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی درباره تنظیمات سربرگهای مهم ووکامرس یعنی همگانی، محصولات و حساب کاربری صحبت میکنیم.
مقیاسپذیری: بررسی کنید که هاست قابلیت مقیاسپذیری دارد تا در صورت افزایش ترافیک و رشد کسبوکار بتوانید منابع را افزایش دهید.
بله، قابلیت نمایش محصولات از امکانات سایت فروشگاهی بوده و پیشنهادات ویژه بر اساس خریدهای قبلی یا علایق کاربران یکی از ویژگیهای مهم برای افزایش فروش و بهبود تجربه مشتریان است.
در این مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی، تمام محصولات خود را روی سایت بارگذاری کنید. از فیلترهایی مانند رنگ، سایز، برند و… برای جستجوی راحتتر کاربر استفاده کنید. در زمان قرار دادن محصولات در سایت حتما از عکسهای باکیفیت استفاده کنید و توضیحات مرتبط با محصول را به طور کامل به مخاطب ارائه کنید.
یکی جالبترین ویژگیهای که در طراحی سایت فروشگاهی در نظر میگیرند. این لینک نمایش میزان موجوی کالا در انبار است. برای این موضوع، بخش اتوماسیون انبار را به سایت فروشگاهی متصل میکنیم.
.. است. یک مثال از سفارشیسازی تب محصولات ووکامرس، فعال کردن ویدیوی راهنمای استفاده از محصول و یا جدول سایزبندی برای یک محصول خاص یا همه محصولات است.
مشاوره سئو و تدوین راه سئو یکی از اصلی ترین خدمات ویکی دمی میباشد
- فعالسازی و غیر فعالسازی فیلدهای فرم ورود و افزودن فیلدهای فرم ثبت نام
بله، سیستم پیگیری سفارشات یکی از امکانات اصلی سایتهای فروشگاهی است که به مشتریان این امکان را میدهد تا وضعیت سفارش خود را از لحظه خرید تا تحویل پیگیری کنند.
تمام کسبوکارها برای افزایش فروش به سایت فروشگاهی نیاز دارند. در این مقاله با مراحل نحوه آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی آشنا شدید.
فرقی نمیکند مواد غذایی میفروشید یا لباس یا لوازم الکترونیک، وجود شما در اینترنت باعث دسترسی آسان مشتریان به شما است.